JORDEN ZOET

Een van mijn leerlingen die zeker een plaatsje op mijn site verdient is Jorden. Ik denk dat Jorden van al mijn leerlingen het meeste plezier beleeft aan de mensport. Iedere week komt hij trouw oefenen en hij baalt enorm als de les niet door kan gaan.
Jorden rijdt met Bas en vindt dat helemaal geweldig. Bas,op zijn beurt, gedraagt zich keurig en luistert braaf naar Jorden. Ik beleef heel veel plezier aan het lesgeven aan Jorden;hij is zo enthousiast en trots op iedere vordering die hij maakt en dat werkt aanstekelijk.Hij is nu al zo ver dat hij Bas alleen kan sturen en keurig in stap, draf en galop door het land rijdt,waarbij galop zijn favoriete gang is.
Stiekem hopen we een beetje dat Jorden mee kan doen aan de Welshsportdag in september. Aan zijn enthousiasme zal het zeker niet liggen !!

Jorden maakt wedstrijddebuut !!!

Op de menwedstrijd in Hulshorst mocht Jorden van de organisatie een vaardigheidsparcours rijden en dat was natuurlijk een hele belevenis voor hem. Hij reed met "lekker ding" Bas en het ging geweldig !!! Jorden werd enthousiast aangekondigd door de omroeper en na het groeten ging hij van start,luid aangemoedigd door zijn fans.Hij reed een foutloos parcours en mocht dus barrage rijden. Ook in de barrage bleef hij foutloos en dat leverde hem een daverend applaus op.Het feest was compleet toen hij aan het einde van de dag een oranje lint in ontvangst mocht nemen. Hij was supertrots en terecht !!

 

 

Klik hier om het fotoalbum van Jorden te openen