INSTRUCTIE

Mogelijkheden binnen mijn bedrijf:

 

Menlessen

U kunt bij mij terecht voor menlessen op elk niveau, zowel prive als in verenigingsverband. Ik kom , indien gewenst, bij u aan huis. Het accent van mijn lessen ligt op de dressuur en samen met u gaan we werken aan een fijn ontspannen en goedgaand menpaard waar u plezierig mee kunt rijden.

Op dit moment geef ik les bij deWillaerruiters op maandagavond, de Garderruiters op woensdagavond en bij de Lange Boom op vrijdagmiddag

 

 

 

 

Longeer lessen

Veel mensen vinden het niet leuk om te longeren en inderdaad, als je niet verder komt dan je paard uitlaten aan een touwtje dan is dit niet zo'n inspirerende bezigheid. Als u geleerd heeft om goed te longeren zult u merken dat longeren een zeer waardevolle bijdrage kan leveren aan de training van uw menpaard. Omdat het paard aan de longe onbelast kan werken, komt het eerder tot ontspaning, waardoor het paard zal verbeteren in houding en beweging. Voor u is het leerzaam om naar uw paard te kijken en te leren beoordelen wanneer uw paard goed loopt.

Ik verzorg longeerlessen aan de enkele - en de dubbele longe, eventueel bij u aan huis en zo heb ik al veel leerlingen enthousiast kunnen maken voor het longeren. Om zelf de puntjes op de i te zetten train ik met mijn eigen pony's nog regelmatig bij Lammert Haanstra en ik blijf verbaasd staan over de vele mogelijkheden die het longeren biedt.